interieur meubel reus

Welke vloer past het allermooiste bij strakke meubels?

Geplaatst op

We willen onze interieurs zo modern mogelijk inrichten. Je kunt een eigentijds interieur inrichten met strakke meubels. Dan moet er natuurlijk wel een bijzonder goede basis zijn die net zo strak is als de meubels om een modern interieur in te kunnen richten. In deze blog gaan we jou tips geven waarmee je dus snel een interessant interieur voor je woning kunt realiseren. Laat je inspireren en doe er je voordeel mee!

Een uitstekende basis voor een eigentijds interieur 

Wat is nu werkelijk de basis voor een uitstekend eigentijds interieur? Deze vraag hebben veel mensen zichzelf gesteld de laatste tijd, omdat ze er meer tijd voor hadden om te klussen bijvoorbeeld. Uiteindelijk komen heel veel mensen uit bij de gietvloer. Deze vloer is bijzonder strak en door de industriële uitstraling favoriet als het gaat over het inrichten van een modern interieur. De stijlen die tegenwoordig echt populair zijn? Dat zijn de industriële en de Scandinavische stijl. De gietvloer valt niet op en daardoor is het juist de perfecte basis voor je designkamer. 

Wat kun je doen binnen de woonstijlen?

De industriële en de Scandinavische woonstijlen zijn bijzonder interessant als het gaat over designen. Denk bijvoorbeeld aan alle  leuke sfeerobjecten die je in de kamer neer kunt zetten. Bij de industriële stijl gaat het vooral om vaak technologische of robuuste zaken als beton of staal. Dingen die uit de industrie komen dus. Bij de Scandinavische woonstijlen gaat het meer over natuurlijke dingen, zoals een hertengewei of een schapenvacht. De eerste stijl is vaak donkerder dan de tweede. In principe kun je alles doen binnen de twee stijlen, maar het is leuk dat bij de eerste stijl bijvoorbeeld het thema industrie of fabriek, of iets dergelijks, terugkomt, terwijl bij de tweede het thema natuur of strak conceptueel design een rol speelt bij het vormgeven van je ontwerp.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we graag met je door wat je allemaal kunt doen om je woning op en top in te richten. Lees onze teksten die je zeker zullen inspireren.

Contactgegevens

Via info @ interieurmeubelreus.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden