interieur meubel reus

Wat heb je aan een slotenmaker?

Geplaatst op

Een slotenmaker is meer dan een expert die een beetje rammelt aan sloten. Het is een allround slotenexpert die jou ook kan adviseren als het gaat om inbraakpreventie. We nemen in deze blog een aantal voordelen van de slotenmaker met je door. 

Inbraakpreventie

We vallen maar direct met de deur in huis: veel oude huizen hebben slechte sloten waardoor inbrekers er heel gemakkelijk naar binnen kan komen. Gelukkig is er de slotenmaker die er voor kan zorgen dat zwakke punten in de beveiliging opgelost kunnen worden. Je kunt een preventiecheck aanvragen bij een slotenmaker. Ze komen langs om te kijken waar de problemen zitten. 

Problemen verhelpen 

Een slotenmaker kan meer dan alleen het vaststellen van problemen in de beveiliging van een huis als het gaat om sloten en andere afsluiting. De zaken die vastgesteld worden kunnen ook direct aangepast worden zodat het gevaar snel geweken is. Sloten die verouderd zijn kunnen makkelijk geopend worden door criminelen. Daarvoor hebben ze door de jaren heen allerlei technieken bedacht. Een slotenmaker kan de criminelen tegenwerken door speciale sloten, die door de politie goedgekeurd zijn, te plaatsen. 

Noodafsluiting

Het kan natuurlijk zo zijn dat de slotenmaker te laat is (gebeld) en er al een inbraak(poging) gedaan is. Een slotenmaker kan een woning voor je afsluiten, de zogenaamde noodafsluiting. Daarna worden de zwakke plekken aangepast. Een goede manier om zonder angst te kunnen wonen. 

Buitengesloten

Tot slot komen we op het punt waar de slotenmaker vooral beroemd om is: het helpen van mensen die zichzelf buiten het huis gesloten hebben. Dat zijn natuurlijk heel vervelende dingen waar je liever niet meer geconfronteerd wordt. Een slotenmaker heeft de vaardigheden in huis om direct actie te ondernemen. In een korte tijd sta je dan weer binnen zonder een geforceerde deur, klimwerk via de regenpijp naar een openstaand raam of een ingetikte ruit. Stuk voor stuk redenen om maar eens een slotenmaker te overwegen wanneer de nood aan de man is. Het is slim om de slotenmaker direct te bellen en niet zelf aan de slag te gaan met kunst- en vliegwerk. Het wel belangrijk om van te voren duidelijk een tarief af te spreken. Bij slotenmaker woerden kun je terecht voor alle informatie en hulp. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we graag met je door wat je allemaal kunt doen om je woning op en top in te richten. Lees onze teksten die je zeker zullen inspireren.

Contactgegevens

Via info @ interieurmeubelreus.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden