interieur meubel reus

De 4 populairste binnen- en buitenplanten van 2021

Geplaatst op

Planten brengen leven en kleur in en buitenshuis. Om je te helpen met het maken van de juiste keuze voor planten voor in je huis en planten voor in je tuin, hebben we een lijstje opgesteld met verschillende populaire planten van 2021! Wel zo makkelijk, zo zorgen we ervoor dat je de bomen door het bos nog wel ziet. Lees snel verder! 

Kamerplant: Monstera

Een mooie grote groene kamerplant is de Monstera. De Monstera herken je door de grote bladeren met gaten. Het is een onderhoudsvriendelijke plant en helpt de lucht binnenshuis te zuiveren. Monstera planten doen het prima op een donkere plek en hebben niet veel water nodig. 

Kamerplant: de cactus

Ook cactussen zijn nog steeds een favoriet bij de mensen thuis. Ook een cactus heeft weinig verzorging nodig en geeft iets stoers aan je interieur mee. Je kunt zelf kiezen voor welk formaat en vorm cactus je gaat. Een leuk weetje is dat cactussen geen wortelstelsel hebben en zich daardoor zo goed zonder water kunnen redden. 

Kamerplant: de Ficus Bonsai boom

Er bestaan verschillende soorten bonsai bomen, vele soorten horen toch echt buiten, maar de Fiscus bonsai is prima om als kamerplant te gebruiken. Deze plant kan tegen de lage luchtvochtigheid in huis en kan wel tegen een stootje. Zet hem in een leuke pot en het staat helemaal leuk!

Voor in de tuin: Catalpa

De catalpa boom is niet alleen leuk om naar te kijken, maar heeft ook nog eens een hele nuttige functie in de tuin. Ze houden namelijk de muggen op afstand! Catalpa bomen herken je door de grote, hartvormige bladeren en de op een trompet lijkende bloemen in de zomer. Er bestaan diverse soorten catalpa bomen, maar de bolcatalpa is de meest bekende. Hier vormen alle bladeren een prachtige volle kroon. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we graag met je door wat je allemaal kunt doen om je woning op en top in te richten. Lees onze teksten die je zeker zullen inspireren.

Contactgegevens

Via info @ interieurmeubelreus.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden